Actie: Gratis coachgesprek in augustus

Onderstaande spreuk kwam ik van de week tegen in “een blik vol geluk”. Eerlijk is eerlijk in basis kan ik me wel vinden in deze uitspraak. En ik merk dat het niet altijd even makkelijk is om te zoeken naar mogelijkheden. Soms heb je even een duwtje nodig in de goede richting!

Laatste kreeg ik nog zo’n duwtje tijdens de intervisie! N.a.v. dat duwtje heb ik vandaag een mooi gesprek gehad met iemand, die ik nog nooit eerder had ontmoet. Een inspirerend gesprek waardoor ik weer verder kan met het uitwerken van mijn ideeën.

Merk jij dat je vast zit, in cirkeltjes loopt en keer op keer weer een reden hebt bedacht waardoor je niet tot nieuwe mogelijkheden komt? Durf jij de stap te zetten om wel mogelijkheden te creëren? Ik help je graag!

Voor de laatste twee weken van augustus heb ik tijd gereserveerd in mijn agenda om kosteloos een coachgesprek met jou in te plannen. Heb je interesse in een vrijblijvend (telefonisch) gesprek van maximaal 30 minuten stuur mij dan een berichtje, dan neem ik contact met je op.

Gewoon, omdat ik het jouw gun om opzoek te gaan naar mogelijkheden!

#coaching #burnout #mogelijkheden #conflictbemiddeling #gripopstress #personalcoaching #intervisie #teamcoaching #coachingvoorleidinggevende #conflictcoaching

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.