Interim Management

Regelmatig werk ik als interim manager in de zorg- en welzijns sector en in de kinderopvang. Organisaties vragen mij om verschillende redenen. Het realiseren van verandertrajecten of het tijdelijk inspringen bij een moeilijk vervulbare vacature zijn hiervan voorbeelden. Mijn jarenlange ervaring zorgt ervoor dat ik me situaties snel eigen maak en breed inzetbaar ben.

Interim biedt mogelijkheden

Mijn frisse blik maakt het makkelijker om kritisch te kijken naar situaties en vragen te stellen die nog niet gesteld zijn. Daarmee creëer ik met regelmaat nieuwe mogelijkheden en draagvlak. Juist doordat ik niet gehinderd wordt door een geschiedenis met uw organisatie en geen emotionele band heb is het voor mij makkelijker om (cruciale) beslissingen te nemen.

Mijn stijl

Leidinggeven is voor mij, op basis van vertrouwen, medewerkers stimuleren hun kwaliteiten verder uit te bouwen. Om samen gestelde doelen in de praktijk te brengen. Collega’s prijzen mijn pragmatisch en transparante werkwijze als interim manager. Daarbij heb ik een heldere en duidelijke stijl van communiceren. Ik zoek altijd een goede balans tussen mens- en resultaatgericht werken.  Met humor lukt het mij om, ondanks tegenslagen, koers te houden en doelen te halen.

Contact

Schroom niet om vrijblijvend contact op te nemen. Dan bespreken we alle mogelijkheden en kijken we hoe ik u en uw bedrijf of organisatie verder kan helpen. Bellen kan naar 06-14 80 86 33, of stuur een e-mail naar ingrid@mica-ede.nl