Aanbevelingen

W. de Meer ~ Ambulant Begeleider, De Schakels

“Ik ken Ingrid doordat ik als teamlid deel heb mogen nemen aan een begeleid intervisietraject. Hierdoor hebben wij elkaar beter leren kennen. Puzzel stukjes werden in elkaar geschoven en er ontstond onderling begrip voor elkaars handelen. Ikzelf ben gegroeid doordat ik dieper heb kunnen reflecteren op mijn eigen handelen, doordat mijn teamleden in staat werden gesteld door Ingrid om de juiste vragen aan mij te stellen.

Monique Mattheijer ~ Educatief Ondersteuner VVE, KION

“Ik ken Ingrid als een betrokken en gedreven coach met daadkracht. Teams gaan beter functioneren, maar denk ook aan de ontwikkeling van het individu. Bovendien denkt ze in oplossingen, altijd concreet en resultaatgericht. Kortom: Ingrid is een aanrader aan iedereen die op zoek is naar zijn eigen kwaliteiten.”


Mariëtte Vos-Lambooy ~ Bestuurder, Parlan Jeugdhulp

“Ik heb Ingrid leren kennen als iemand die gedreven is. Kenmerkend aan haar is dat ze daarbij kritisch en met een ‘externe blik’ kan kijken.”


Betty Rikken ~ Rayondirecteur, KION

“Ingrid is een gedreven, resultaatgerichte persoonlijkheid, die daadkracht combineert met een goed gevoel voor de menselijke maat. Zij opereert commercieel vanuit een maatschappelijke gedrevenhied. Het is een harde werker, voor wie de vraag van de klant leidend is. Zij is ondernemend, doortastend en daarnaast een heel prettige collega!”


Karima el Monyri ~ Happy Nurse

“Ik sprak met Ingrid over de toekomst, mijn twijfels en mijn verlorenheid in het maken van de juiste beslissingen. Zij zette mij aan het denken en hield me een spiegel voor. Zij gaf mij de handvatten om op een positieve verhelderende manier na te denken over wat ik ECHT wil. En ik kan nu alleen maar zeggen; bedankt hiervoor, Ingrid.”


Miranda Koopman ~ Interim HR Business Partner

foto van Miranda Koopman

“Ingrid is een levendig en onderhoudend persoon met een aanstekelijke energie. Ze heeft een groot inlevingsvermogen, is flexibel en denkt in mogelijkheden. Hiermee is ze instaat om mensen uitstekend te coachen en te begeleiden naar een volgende stap.”


Ilse Jansen ~ directeur cluster zorg & welzijn

“Een positieve en gedreven leidinggevende, dat is hoe ik Ingrid heb leren kennen. Haar coachende stijl van leidinggeven valt op. Mooi om te zien hoe haar vragen: verantwoordelijkheid, het eigenaarschap en het zelfvertrouwen bij teams laten groeien. Daarbij is ze “gepast nabij” en gaat ze lastige gesprekken niet uit de weg.”


Eugenie Tolkamp –  Event manager

“De woorden pragmatisch en meteen toepasbaar stonden bovenaan mijn verlanglijstje. Hier is naar geluisterd, ik kreeg goede en heldere tips die ik meteen kon inzetten bij mijn sollicitatiegesprekken.”