De naam Mica-Ede

De naam van mijn mediation & coaching praktijk is veelzijdig, net zoals ik dat zelf ben. Mica is een glasachtig mineraal die ook wel de ‘glimmer’ wordt genoemd. Een delfstof die op heel veel manieren kan worden toegepast omdat het veel verschillende eigenschappen in zich heeft. Het kan gemakkelijk worden gespleten, heeft zowel gladde als ruwe kanten en is bestand tegen hoge temperaturen.

Een brede basis en toepasbaarheid

Mica barst van de toepassingen en eigenschappen die terugkomen in mijn praktijk. Want ook mijn werk kan op veel verschillende manieren en niveaus worden ingezet en toegepast. Omdat iedere situatie, iedere organisatie en ieder mens anders is, lever ik maatwerk. Binnen mijn praktijk voor mediation en coaching kijken we samen hoe ik uw bedrijf/organisatie en medewerkers het beste kan helpen. 

Letterlijke vertaling

Ook het woord Mica kunt u letterlijk vertalen naar mijn werkzaamheden. Lees het als Mediation – Interim – Coaching – Advies. Daarbij is Ede de plek waar ik al jaren met veel plezier woon. Overigens werk ik door heel Nederland en ben ik niet plaats gebonden. Dat komt doordat ik veel incompany en op locatie aan het werk ben.  

U leest meer over mij als persoon, mediator, coach en interim manager op de pagina Over Ingrid.