Privacy verklaring

Hier leest u de privacy verklaring van Mica-Ede. We lichten toe welke persoonsgegevens er worden verzameld en verwerkt. En voor welke doeleinden deze gegevens worden verwerkt. Wij raden u aan om de privacy verklaring zorgvuldig te lezen.

Vragen over deze privacy verklaring?

Bij vragen, klachten of verzoeken stuur dan een email naar ingrid@mica-ede.nl en zet privacy verklaring in de onderwerpregel van uw email.

Privacy beleid

Mica-Ede vindt uw privacy belangrijk. Daarom doen we er alles aan om de persoonlijke informatie die u aan ons verstrekt, vertrouwelijk en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) te behandelen.

Om uw aanvragen voor onze gratis blogs, webinars, trainingen etc. of om uw bestelling van een van onze diensten of producten zo soepel mogelijk te laten verlopen hebben we gegevens van u nodig.

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan die worden beschreven in ons privacy beleid tenzij we van te voren uw toestemming hiervoor hebben gekregen. Die toestemming kan blijken uit het feit dat u per e-mail of anderzijds een vraag aan ons hebt gesteld. Alleen met uw toestemming gebruiken we uw e-mailadres en naam om je onze nieuwsbrieven te versturen.

We slaan uw persoonlijke gegevens op in een beveiligde omgeving. Op onze website worden de gegevens die u met ons deelt via een beveiligde verbinding (SSL) naar ons verstuurd.

We geven uw informatie niet door aan derden voor commerciële doeleinden en delen op geen enkele wijze uw informatie met derden buiten de partijen die in deze privacy verklaring worden benoemd.

Verzamelde informatie

Op onze website verzamelen en/of ontvangen we twee soorten informatie:

1. Persoonsgegevens die u actief aan ons verstrekt

Als u zich aanmeldt om de nieuwste blogs en vlogs via onze nieuwsbrief of andere informatie te ontvangen. Wanneer u zich aanmeldt voor een webinar of een andere vorm van gratis informatie, dan vragen we u uw gegevens met ons te delen, zoals voornaam, achternaam en e-mailadres.

We verzamelen geen persoonlijke informatie als u de website bezoekt tenzij u deze vrijwillig zelf met ons deelt, bijvoorbeeld door het invullen van een formulier om nieuwsbrieven en informatie te ontvangen.

Wanneer u een dienst of een product aanschaft vragen we naast uw voornaam, achternaam en e-mailadres ook om een adres en telefoonnummer. Uw adres vragen we om de factuur correct naar u op te kunnen sturen. Uw telefoonnummer vragen we om u persoonlijk te woord te kunnen staan voor ondersteuning rond de levering van de dienst of het product of om afspraken in te plannen voor het leveren van onze training, programma of diensten.

2. Persoonsgegevens die om technische redenen automatisch aan ons worden doorgegeven

Bij het bezoeken van onze website worden automatisch enkele technische gegevens door uw computer en apparatuur aan onze computers verstrekt. Het gaat hierbij om het door u gebruikte IP-adres, het besturingssysteem en het gebruikte internet browser. Dit zijn cookies waarvoor u ook de cookiemelding hebt kunnen zien toen u onze website bezocht.

Hoe gebruiken we uw gegevens?

  • We mailen u uitsluitend als u hiervoor toestemming hebt gegeven, onze nieuwsbrief met updates van de blogs en vlogs.
  • We mailen u als u dit expliciet hebt aangevraagd om u de gratis tools en informatie op te sturen die u hebt opgevraagd. Daarna ontvangt u periodiek de gratis nieuwsbrief van Mica-ede met tips en waardevolle informatie. Uiteraard kunt u zich hier ieder moment voor afmelden.
  • We gebruiken uw gegevens om u support en informatie te geven bij onze diensten en producten die u hebt gekocht.
  • We mailen u om feedback te vragen over onze producten en diensten.

Affiliaties en samenwerkingspartners

Op onze website plaatsen we soms links naar externe websites van samenwerkingspartners en affiliates als we denken dat die informatie waardevol voor u is. We hebben geen controle over hoe deze derden omgaan met de Privacy wetgeving. We raden u aan om de privacy verklaringen en gebruiksvoorwaarden van deze derden zelf goed te lezen als u deze websites bezoekt.

Uw gegevens inzien en aanpassen

De gegevens die u aan ons hebt doorgegeven kunt t ten allen tijden laten aanpassen door een mail te sturen naar ingrid@mica-ede.nl. U kunt zich ook eenvoudig afmelden voor alle of een deel van de communicatie via de links onderaan elke mailingsmail die u van ons ontvangt. Als u zich hebt afgemeld voor onze nieuwsbrief, zullen we uw gegevens binnen zes maanden volledig verwijderen. U kunt zich niet afmelden voor communicatie en e-mails, die nodig zijn om uw aankoopproces te voltooien, anders kunnen we (een deel van) de diensten en producten niet leveren.

U hebt het recht om bezwaar te maken tegen het verwerken van uw persoonsgegevens. En u hebt het recht om om de toestemming, die u hebt gegeven voor het verwerken van uw gegevens weer in te trekken. Als u dat wilt stuur dan een email naar ingrid@mica-ede.nl.

Openlijk gedeelde informatie op onze website of social media

Mica-Ede vindt uw privacy belangrijk. Er zijn plekken waar we geen invloed kunnen hebben op het beschermen van uw privacy. We willen u hier graag bewust van maken. Alle informatie, die u vrijwillig en zelf openlijk beschikbaar stelt, door te reageren op een blog, in een chat tijdens een webinar of op social media, kunnen gehoord, gelezen en of verzameld wordt door anderen buiten ons om. Wij zijn niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor elk oneigenlijk gebruik van deze informatie door derden.

Wijzigen in deze privacy verklaring

Eventuele wijzigingen van onze website en dienstverlening kunnen leiden tot wijzigingen in onze privacy verklaring. We adviseren u dan ook om ons privacy verklaring regelmatig door te lezen. – laatste update 20-02-19