Nieuws: vernieuwde website

Eindelijk is het zover en kan ik mijn vernieuwde website met u delen. Mijn praktijk voor coaching & management met resultaat groeit. Daar ben ik trots op en deel ik graag. Nu kunt u op mijn website zien hoe ik bedrijven en organisaties help om kundige en gezonde werknemers op de juiste plek te krijgen en te houden. Ik leg graag uit hoe mijn verschillende vormen van coaching bijdragen aan een minimaal personeelsverloop, groei, ontwikkeling, goede resultaten, tevreden medewerkers en klanten. 

Incompany coaching

Momenteel bied ik binnen mijn praktijk zeven verschillende vormen van coaching aan. Halverwege dit jaar hoop ik daar, met trots, mediation aan toe te kunnen voegen. Daar waar vroeger coaching vooral werd ingezet bij problemen en stagnatie, kan ik anno 2019 zeggen dat succesvolle bedrijven en organisaties mij veelal inzetten op preventie, groei en ontwikkeling. Want coaching werkt! Het is dé manier om ambities op papier in de praktijk te brengen!

Lees meer over mij

Over mijn drijfveren, achtergrond, ervaring en motivatie leest u op de pagina’s: Over Ingrid en De naam Mica-Ede. Hopelijk krijgt u een duidelijk en goed beeld van wie ik ben en waarmee ik u kan helpen, begeleiden en ondersteunen. Als u wilt weten wat klanten over mij zeggen dan verwijs ik u door naar de pagina aanbevelingen.

Bloggen

Blogs zullen ook een terugkomend onderdeel worden van mijn vernieuwde website. Daarin ga ik u voorzien van nieuwe input en expertise, natuurlijk ook te volgen via mijn social media kanalen Facebook & LinkedIn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.