Referenties

Ik heb Ingrid leren kennen als een betrokken en gedreven coach die met daadkracht bijdraagt aan het beter functioneren van teams maar ook aan de ontwikkeling van individuen. Ze benoemt concreet dat wat ze ziet met als doel de ander te motiveren of kritisch te confronteren. Bovendien denkt ze in oplossingen, dit altijd concreet en resultaatgericht. Kortom: een prima coach voor eenieder die op zoek is naar zijn eigen kwaliteiten.

Monique Mattheijer ~ Educatief Ondersteuner VVE, KION


Ik heb Ingrid leren kennen als een leidinggevende die gedreven is om goede zorg voor cliënten neer te zetten. Kenmerkend voor Ingrid is dat ze daarbij kritisch en met een ‘externe blik’ kan kijken naar haar eigen werk.

Mariëtte Vos-Lambooy ~ Bestuurder, Parlan Jeugdhulp


Ingrid is een gedreven, resultaatgerichte manager, die daadkracht combineert met een goed gevoel voor de menselijke maat. Die commercieel opereert vanuit een maatschappelijke gedrevenhied.
Ingrid is een harde werker, voor wie de vraag van de klant leidend is. 
Zij is ondernemend, doortastend en daarnaast een heel prettige collega!

Betty Rikken ~ Rayondirecteur, KION


Een aantal maanden terug heb ik een gesprek met je gehad, over wat mijn mogelijkheden zijn over de toekomst. Mijn twijfels waren aanwezig en ik voelde me wat verloren in het maken van de juiste beslissingen. Een gesprek met jou heeft mij aan het denken gezet. Ik kan alleen maar beamen dat je me een spiegel voorhield tijdens het gesprek. En dat je me zelf liet nadenken over de woorden die ik zei, jij gaf mij de Tools om op een positieve verhelderende manier na te denken over wat ik ECHT wil. En ik kan nu alleen maar zeggen; bedankt hiervoor, Ingrid.

Karima el Monyri ~ Happy Nurse


Ingrid is een levendig en onderhoudend persoon met een aanstekelijke energie. Ingrid heeft groot inlevingsvermogen is flexibel en denkt in mogelijkheden. Hiermee is ze instaat om mensen te coachen en te begeleiden naar een volgende stap.

Miranda Koopman ~ Interim HR Business Partner


Ik heb Ingrid leren kennen als een leergierige, positieve en gedreven leidinggevende. Haar coachende stijl van leiding geven valt op. Mooi om te mogen meemaken hoe de vragen die Ingrid stelt tot doel hebben om de verantwoordelijkheid, het eigenaarschap en het zelfvertrouwen bij teams te laten groeien. Daarbij is ze “gepast nabij” en gaat lastige gesprekken niet uit de weg…….

Ilse Jansen ~ Directeur


Bij de voorbereidingen voor deze workshop stonden de woorden pragmatisch en meteen toepasbaar bovenaan mijn verlanglijstje. Hier is naar geluisterd, ik kreeg tijdens de workshop goede en heldere tips die ik meteen kon inzetten bij mijn sollicitatiegesprekken. Uit de evaluatie van de workshop kwam naar voren dat de interactie en de unieke manier van kennismaken als prettig zijn ervaren.

Eugenie Tolkamp ~ Event manager (februari 2018)