Interim Management

Interim management wordt vaak ingezet voor het realiseren van verandertrajecten of op het moment dat het te lang duurt om een belangrijke positie binnen uw bedrijf in te vullen. Als interim manager geef ik niet alleen advies, maar ben ik ook uitvoerend en operationeel inzetbaar.

Als interim manager heb ik het voordeel dat ik minder verbonden ben met de geschiedenis van de afdeling, het team of de organisatie. Hierdoor is het makkelijker om moeilijke beslissingen te nemen. Daarnaast beschik ik over een brede werkervaring in zowel de profit als non-profit organisaties en investeer ik continu in mijn persoonlijke ontwikkeling en kennisniveau.

In de rol van interim manager help ik organisaties, die veranderingen op operationeel, tactisch en of strategische niveau willen realiseren. Ik sta bekend om mijn inspirerende, pragmatische en transparante wijze van leidinggeven binnen organisaties en teams waardoor de beoogde veranderingen gerealiseerd worden.

Werkwijze

Voor mij betekent leidinggeven: op basis van vertrouwen medewerkers te stimuleren hun kwaliteiten verder uit te bouwen en vanuit verbinding medewerkers mee te nemen om de gestelde doelen samen te realiseren.

Ik word gewaardeerd om mijn heldere en duidelijke stijl van communiceren, mijn goede balans tussen mens- en resultaatgericht werken, mijn humor en het lukt mij om, ondanks tegenslagen, de stip op de horizon te blijven zien en koers te behouden.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden in wat ik voor u kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.